Tips

Nu när alla dessa äckliga flygfän har börjat komma tänkte jag ge ett tips på flugmedel.
Jag har provat många olika flugmedel men det som jag tycker funkat bäst är RB86, den är superdryg också! Värd varenda krona! :)


31 maj

Hej!

Idag har jag inte gjort så supermycket, solat ett tag på fm, sen mors dag lunch hos mormor. Idag har också mitt lilla "projekt" gått i uppfyllellse, en duktigare amatör fotograf har tagit kort på mig och min häst. Planen var:

Svart-vitt
En äng
Barbacka
Vit klänning
Inga skor, ingen hjälm
Inga benskydd och ingen nosgrimma

Resultatet får jag se om några dagar, men Dani tog några kort med min kamera så här är ett litet smakprov(dock inte svart-vitt):






Nyheten har nyss kommit ut... Jag är så förväntansfull!!! :D

30 maj

30 maj och jag sover hos min bästaste vän Dalle inatt :D Hörs imorgon!

Hejs!

29 maj

Hej!

Idag blir min första mening: Jag är så satikens glad och livet leker! :D
Ni som känner mig vet att det inte är ofta jag säjer det men idag då har jag banne mig vart glad!

Dagen har jag spenderat i Norrköping, först Norrköping horse show och sedan inne i stan. Mycket trevligt allting!
Jag bara älskar dom dagarna då man vaknar upp utvilad, har något att se fram emot, inga negativa saker som svärmar i huvudet och allt bara rullar på. Okej helt underbart har det väl inte varit med tanke på min smärtande träningsvärk men man kan ju inte få allt. ;D

Jag kände mig som en galen turist när jag tog kort på detta fina vattenfall:


Här stog jag på en liten bro över det. :)


Blev faktiskt inga kort inne på tävlingen, typiskt mig att istället springa fram och ta kort på ett vattenfall. Äsch hästar har jag ju runt omkring mig jämt men ett vattenfall är ju inte ofta man ser. :P


Hur vet man att man gör rätt val? Är det magkänslan man ska gå efter? Eller vad andra säjer åt en? Ska man göra "fel" val bara för att andra vill det? Vem är det egentligen man ska lyssna på? Sig själv? Andra?
Detta är ett lätt val för mig, har alltid varit kommer alltid vara. Med det har jag gjort mina val!  Hoppas du också gör dina val på bästa möjliga sätt. 

28 maj

Hej!

Idag har jag vart i Kalmar hela dagen med klassen och en till klass. Först var vi på Barometern där vi fick göra en egen tidningsartikel, lite drygt faktiskt, och sedan fick vi fri tid till shopping och lunch. Med mig hem följde en blommig kjol från Gina Tricot. Sedan vandrade vi till Klamar slott för en guidad visning som jag tyckte var lite intressant faktiskt. :)




När jag hade kommit hem åkte jag till stallet och red ett dressyrpass på ridbanan på min vita kuse och det gick superbra! Vi övade mycket på ökningar och minskningar i både trav och galopp, det börjar gå riktigt bra nu faktiskt :) Tränade också på våra "galoppiruetter" och dom gick också super idag! Sedan blev det också mycket sidvärtsförflyttningar. Jag vart väldigt nöjd med dagens pass faktiskt! :D

Nu har jag ont i huvudet och en rejäl träningsvärk sen sjukgymnastiken igår, så det får väl bli en ganska tidig kväll för min del.

Hejs!

Piké tröjor

Pikè tröjor är ju så skönt att rida i så här kommer bild på några som jag tycker är snygga:

Joules,
 




Pikeur,
 

KL,


HV Polo,


 

Den översta från Joules hade jag inte tackat nej till! :D

27 maj

Hej!

Dagen började med ett tidigt besök hos min sjukgymnast och det gick bra, men kan vara så att de får göra en operation igen trodde han.

Sedan åkte jag till stallet där jag har spenderat resten av dagen tillsammans med Dani, Alice och hästarna förstås. :) Vi har alltid kul ihop! Jag har hållt två "lektioner" för Alice idag den ena slutade med en skenande ponny och den andra började med en avtrillning, hihi, men hon var så duktig som klarade hålla sig kvar på hästryggen!

Dani och jag tog ut våra kusar i blåsvädret på en tur i skogen, det var mycket som var jätteläskigt idag när det blåste så mycket. Men det gick bra ändå! :D

Kan ju också nämna att jag och min mor fick en utskällning idag när jag övningskörde på grusvägen, vi vart lite nära på att krocka eller rättare sagt väldigt nära på att krocka för att en gubbe bara svänger rätt ut från en väg som är bredvid "min väg" utan att kolla sig för och kör ut i en jädra fart. Somliga tycks inte veta vad en huvudled är...
Gubben blev fly förbannad och körde efter oss hela vägen till stallet och där gav han oss en utskällning för vi var dumma i huvudet tydligen som inte visste vad högerregeln är, det är inte så lätt att gå efter högerregeln på en smal grusväg där det knappt går att få möte. Men visst jag skulle väl  egentligen legat i diket och kört för att uppfylla Mr. gubbjäkels önskan. PUST!!! Somliga tror jag egentligen skulle gå på  körkortsteori och fräscha upp minnet lite vad som egentligen gäller för regler angående huvudled t ex. Det är ju bra för alla vi pratat med håller med om detta och om polisen hade sett han hade han åkt dit med en gång. 

Lite bilder från dagen:

Min vita springare innan ridtur.
 

Haha, ja vi mår faktiskt bra! Roligt har vi också! :D
 

En sammanbiten Alice:
 

Under all pannlugg finns det faktiskt ett par ögon :)


Detta är min kära vän, Dani kallas hon. Hon kan faktiskt vara riktigt gullig men vissa gånger ser hon ut som ett litet marsvin faktiskt. Hon är inte helt normal men oj så mycket jag tycker om henne!
 

Nähä det var allt!

Hejs!


DRÖM om morgondagen, MINNS gårdagen, men LEV i nuet.

26 maj

Hej!

26 maj och ingen inspiration....
Men imorgon är det studiedag och då hoppas jag på att jag har något att skriva om, iom att jag har lite saker som händer då. :)

För tillfället känner jag mig ganska sleten så det blir en tidig kväll, ska upp till sjukgymnasten tidigt imorgon med.

Hejs!

25 maj

Hej!

Idag red jag lite dressyr på ridbanan, men det var så sjukt varmt så man stod knappt ut. Jag arbetade mycket med öpnna och galoppvolter, tränade på det som P sagt till mig att jag ska tänka lite galoppiruett i volterna. Låter lite överambitiöst enligt mig men det gick faktiskt ruskigt bra, hela ridpasset gick faktiskt väldigt bra! Nu är jag och min vita springare på topp igen! :D

Sedan vart det tävlingsryttar möte på ORK och vi fick våra schabrak:

Bilden är inte så jättebra men det är iaf svart med vit text.

Hejs!

Sandtaget

Fick en bild av Dani från när vi vart i sandtaget,
 

och från sjön, hahaha det syns vad min häst tyckte om det :D

24 maj

Hej!

Idag sov jag ut länge och sedan begav jag mig till stallet, jag och min vita springare stack ut på en tur i skogen. Det var superhärligt idag, jätteskönt väder och galopp över ängar. Nice! :D

Var också ute på en jätteförsiktig springtur i skogen, det gjorde lite ont i själva nedtrampet och så svullnade det upp. Men gud vad härligt det är att springa!

Igår när jag red skulle min mamma ta kort på mig men det gick inte så värst bra, ni förstår om jag säger att detta är den bästa bilden:
 
Haha fulbild :P.

Kvällen ska spenderas med plugg, tyvärr, men det är ett måste.

Hejs!


Hoppas, hoppas att allt blir som jag vill.

Bilder

Fick bara en bild ifrån Högsby, pappa filmade så han kunde inte ta så många. :)
 
Haha det syns att min häst inte gillar rosetter, måste alltid fästa dom på martingalen. ;D

En bild på min käre vän Dalle:
 

Tänkte ta lite bilder i stallet idag så det kommer förhoppningsvis ikväll.

23 maj

23 maj och jag är halvdöd, har sovit ca.4,5tim inatt så jag ska försöka ta igen min sömn nu ;D

Sedan ska jag lägga över lite bilder på min nya data så förmodligen lägger jag ut det här ikväll.

Godnatt!

22 maj

Hej!

Blev inte så mycket till shopping men ett par Roeckl ridvantar fick följa med mig hem:
 

Jag har fått min nya data! Wihoo! Så nu håller pappa och installerar den.

Kvällen ska spenderas med min kära vän Daniella, gissar på film, godis och massa mys! ;D

Hejs!

Jeansridbyxor

KL:
 

KL:
 

Börjes:
 

Hööks:

22 maj

Hej!

Nu har jag hämtat mitt träns och det är superfint! Shallis kommer bli så glad tror jag, hihi :D. 

I eftermiddag ska jag och min mormor åka till en ridsportaffär och jag hoppas dom har hemma det jag vill ha.

Nu ska jag plugga lite och sedan åker jag till stallet.

Hejs!

21 maj

Hej!

Idag har jag som sagt var varit funktionär, men när jag kom dit visade det sig att jag skulle vara speaker. Hjälp! Men det gick bra, blev nästan lite roligt efter ett tag att sitta och rabbla upp stam, ålder m.m Har fått se många fina ponnyer idag också, roligt!

Efter det åkte jag till stallet med huvudvärk red bara en lugn skrittur ute i skogen på ca.45min, härligt väder och härlig häst gör även en tråkig skrittur härlig. :D

För morgondagen har jag inga större planer, ska hämta ut mitt träns, förhoppningsvis få en ny data, och förmodligen en liten tripp med min älskade lilla mormor. Jag tror min häst får sig en välförtjänt vilodag imorgon faktiskt.

Nehe nu ska jag plugga och ta en huvudvärkstablett!

Hejs!

Träning

God kväll!

Har ju som sagt varit och hopptränat för P nu ikväll och träningen kan bara beskrivas med ett ord: Fantastisk!
Shalle var så sjukt fin, han har verkligen utvecklats och blivit mer balanserad och hoppar mycket rundare och finare språng. Jätteroligt! Men fick själv en massa beröm om att jag har utvecklats mycket i min ridning på bara några månader, det blir jag alltid glad av att höra :D
Som vanligt hade P byggt upp en massa olika hinder, idag tränade vi på kombinationer, studs, hur man ska rida på långa anridningar och vattenmatta. Det känns som han alltid lyckas hitta dom "rätta" övningarna för mig och min häst. Är jätteöjd med denna träning!

Har fått mitt träns nu också men har ej hämtat ut det än får bli på fredag för imorgon är det ju röd dag.

Jag trodde verkligen att jag skulle trilla av eller att det skulle gå jättedåligt på träningen för denna dag har verkligen varit hemsk! Betygen, lärare som är dumma i huvudet, skolan.... Usch det vill jag bara glömma! Tur att min vita springare gjorde kvällen till något bra iaf när resten av dagen har vart hemsk. <3

Nu ska jag strax gå och göra ett försök till att sova, ska upp tidigt imorgon för jag är funktionär hela dagen på klubbens tävling.

Godnatt!

Hööks kopierar..

Som rubriken lyder.

En fuktansvärt ful hjälm från Hööks:
 

JW/CO:
 

Hööks pannband:

OS pannband:

 

Nyheter!

Från JW:

Schabrak med glittrande text:

 


Sadelpad:
 


Sadelgjord: (jättehäftig men jag tycker inte om färgerna på resoren riktigt.)
 
Benskydd: Superfina!

19 maj

Hej!

Slutade vid nio idag ungefär, skönt skönt :D.

Ska ju till sjukgymnasten om ett par timmar och ikväll blir det stallet. Ska rida lite lugnare idag också för imorgon ska jag hoppträna för P, längtar!

18 maj

Hej!

Idag har jag ridit ett lättare pass efter gårdagens långtur, tror faktiskt att jag hade mer träningsvärk än hästen. ;D Så red lite på banan först och sen ut i skogen, blev lite bus i vattenpölarna. :D Provade också ett nytt bett idag, och det gick faktiskt bra.

Min snälla pappa har vart och köpt mig en ny data, får förhoppningsvis hem den på fredag. Så då kan jag snart börja lägga in lite bilder igen. :)

Jag hoppas också jag får hem mitt träns den här veckan som jag har klickat hem.

Imorgon har jag en kort dag i skolan har bara ett nationellt prov i matte och sen slutar jag vid sisådär halv elva. Skönt! Efter det ska jag till min nya sjukgymnast, det blir bra att höra vad han har att säga och kanske ge lite råd.

Hejs!

17 maj

Hej!

Dålig uppdatering men har ej varit hemma.
Igår red jag ett litet hopp/markarbetspass på banan, tränade på att få han kvick och hoppa direkt ur sväng.
Idag red jag och min lilla Dalle ut på våra kusar, blev först till sandtaget där dom fick jobba på ordentligt och sedan red vi vidare till Forshults sjön där det blev lite plask i vattnet efter mycket om och men från min häst. ;D Trevligt trevligt vart det men något ont i rumpan efter två timmar i sadeln, så länge har jag inte suttit i sadeln på länge.

Nu har jag vart duktig och gjort skoluppgifter och till TS. För nu ska jag snart på TS möte.

Min datas liv gick tyvärr inte att rädda den hade för stora inre blödande skador, tyvärr. Jag som älskade min lilla vackra grå data! R.I.P min grå data... Men bilderna på den går förhoppningsvis att rädda, tur det. :)


Hejs!

Dagen

Hej!
Idag slutade jag skolan vid 9:50, skönt! :D
Efter skolan har jag vart runt på ca.10st ställen och sökt sommarjobb, förhoppningsvis blev det några napp. Hoppas!
Sen nu har jag vart i stallet, idag blev det longering för Shalles del, något spänd i början men superfin mot slutet. Galoppen har förbättrats otroligt mycket vilket är jättekul att se att träningen ger resultat.
Ikväll ska jag på bio, som jag egentligen inte vill men måste det för att få godkänt i en kurs i skolan.

Hejs!

Jusst ja, idag har jag också beställt mitt träns. Wihooo!!! :D

Mynta har blivit mamma för 2:a gången

Den 9:e maj fick Helena Lundbäcks Mynta sitt andra föl, det blev ett litet sto vid namn Fine Art pappan är Chairman La Silla.
 

Bilden tagen från Ridsports hemsida.

14 maj

Hej!

Idag mår jag inte bra och det blir bara värre och värre under dagen också, var likadant igår. Fryser som sjutton, huvudvärk och öm/stel i varje muskel på kroppen. Tror att det är för att jag har ridit lite ordentligare nu på senaste tiden, lite överträning förmodligen. Därför har både jag och min häst vilat nu ett par dar, men honom gör det bara gott för han brukar vara jättefin efter en liten vila.

Nu ska jag göra en ny beställning från ett annat företag som hade mitt träns hemma.:D Sedan krypa ner under täcket och läsa ut den engelska skitboken som vi har prov på imorgon. :(

Telefoner kan vara väldigt bra att ha, speciellt när det kommer glädjande besked ur dom. ;D

Sofia Kroon överklagar

I ett pressmeddelande från Sofia Kroons advokat Sören Brekell och jurist Jan-Olof "Jana" Wannius meddelar man att Sofia Kroon tänker överklaga den avstängning hon fått som påföljd. 

Sofia är enligt pressmeddelandet förkrossad över händelsen, och vill framhålla betydelsen av att varje ryttare kräver skriftliga instruktioner av den behandlande veterinären efter ett veterinärbesök. Hon tar fullt avstånd från all form av doping och menar att hon inte hade för avsikt att tävla sina hästar med startkarens. Enligt pressmeddelandet har hästarna vid den allmänna hälsokontrollen fått medel som Sofia inte blivit upplyst om, och som även betecknats felaktigt av den ansvarige veterinären.

Advokaterna tycker att påföljden med 15 månaders avstängning är orimlig, och inte står i proportion till händelseförloppet eftersom det inte kan bevisas att hästarna varit dopade. Man tror att beslutet kan bero på att Ridsportförbundet vill statuera exempel. "Inte ens i klara fall, som i samband med OS, förekommer avstängningsperioder av denna art inom ridsporten", skriver man i pressmeddelandet. Man kommer nu att överklaga beslutet till Riksidrottsnämnden. 
Detta skriver Tidningen Ridsport.


Jag tycker det är dumt av henne att hon inte tar sitt straff som hon själv har orsakat!

Tävling

Hej!

Ett snabbinlägg, tävlingen gick jättebra! Var nolla i 80 och hade ett jättebra flyt rakt igenom, 90 kändes också super men blev ett litet missförstånd på ett räcke så det blev ett litet pet. Jag är jättenöjd :D

Men nu blev jag ledsen, jag hade fått ett mail att mitt träns var slut :( vet inte när det kommer nya. Skit också! :(

Hejs!

Sofia Kroon avstängs 15månader

Ridsportförbundets disciplinnämnd markerade tydligt. Sofia Kroon stängs av i 15 månader på grund av att hon tävlat hästarna Gucci och Rolex vid Grand Prix-hoppningarna i Helsingborg endast fyra dagar efter att hästarna veterinärbehandlats på Hallands djursjukhus.

Under tiden fram till disciplinnämndens beslut har Sofia själv betraktat sig som avstängd från allt tävlande. Det har hon dock inte varit eftersom några dopningsprover inte togs i Helsingborg. En ryttare kan enbart stängas av om det första dopningsprovet - A-provet - varit positivt, och gäller under tiden fram till analys av det andra provet samt utredningstid.

Avstängningen gäller från den 5 maj 2009. Sofia Kroon kan överklaga disciplinnämndens beslut till Riksidrottsnämnden.

Träns

Hej!

Igår så beställde jag mitt efterlängtade träns. Det blev ett svart Dyon WC.

Bild:
 



Dagen

Hej!

Idag har jag ridit ett lite kortare markarbetspass på ridbanan, kände så gas och broms fungerade vilket det gjorde mycket bra. Tränade också lite öppna och skänkelvikningar, även det gick bra. :D 
Så nu är jag pepp till tävlingen imorgon!

I helgen skulle jag egentligen åkt till skåneland och hälsat på min kära Elin men så blir det inte för hon ska hem och tävla sista omgången i dressyr allsvenskan. Hade ju velat se hennes boende och skola men men får bli en annan gång, jag får ju ändå träffa henne i helgen :D

Imorgon ska jag till tandläkaren, min största skräck efter kossorna, och jag har magknip redan nu! Någon som kan följa med och hålla mig i handen? För mina föräldrar vägrar :P

Det var alles från mig, hejs!

Ännu en häst död på terrängbana i USA

Bailey Wick, riden av amerikanen Phillip Dutton, avled efter ett rotationsfall i en internationell trestjärnig klass i New Jersey, USA, under helgen.

Enligt vittnesuppgifter trampade den 9-åriga irländska sporthästen oväntat om inför hinder nummer 20, en oxer, och hann inte få upp benen i tid. I stället gjorde hästen ett rotationsfall och landade på sin hals. Phillip Dutton, som är rankad tvåa i USA, kastades bort från hästen i fallet och klarade sig utan skador.
Bailey Wicks ägare Acorn Hill Farm tog beslutet att avliva hästen på plats. Obduktion är inte utförd.

Även förra året dog en häst under tävlingarna i New Jersey. Därmed har nio av de 15 hästar som har dött på terrängbanor under 2008 och 2009 gjort det under tävling i USA.


10 mars

Hej!


Idag har jag och Shallis vart hemma hos A och hoppat igenom de olika övningarna vi gjorde för P. Det gick super! Min hästapojk hoppade som bara den men han var väldigt pigg. Kul kul :D

På tisdag händer det en rolig grej som jag längtat efter, jag ska tävla! Wihoo! Visserligen bara en liten klubbtävling men det ska bli superkul!


Hejs!

Ridningen

Hej!

Idag har jag ridit markarbete på ridbanan, tränade på några av Ps övningar. Shallis kändes fin och var lugn och avspänd. Sedan satte jag upp ett väldigt lågt räcke och tränade på att vara i balanserad galopp både innan och efter och att komma rätt på hindret, gick bra! :D
Snart blir det att åka till stallet igen och ta hand om min lilla pojk.



Hejs!

Dagen

Hej!

Idag red jag och Vitan ut i skogen för att intervallträna på en större äng, brukar göra det ganska ofta för det är jättebra träning för konditionen och för att få hästen att lyssna vid ökningar/minskningar. 
Det gick lite sådär, han brukar vara lite väl överladdad dagen efter att han har fått vila. Men han har iaf lärt sig och blivit kanon duktig på att öka och minska. Jag brukar gå efter Arnolds tips att börja med att öka 10språng därefter minska 10språng när det går bra ändrar man till 8-4 och 5-5, väldigt givande och tar hårt på hästarna!

Nu ska jag till stallet igen, mitt andra eller var det första hem?! ;D

Träningen

Hej!

Jag hann inte skriva igår, blev sent. Träningen gick mycket bra med tanke på omständigheterna, P undrade vad jag gjorde på hästryggen redan han trodde inte att jag skulle komma. Klart jag skulle! ;D

Här är övningarna:
1. Cavalletti på volt, 5,5m emellan. När vi hade gjort det några varv la vi till en kombinaton, höger varv, direkt efter cavallettin styra in på det jättesmala a. hindret och ut 3 språng på ett räcke.

2. Cavalletti som ovan men i vänster varv och ännu en snäv sväng till första hindret i den andra kombinationen och ut 2 språng på en oxer.

3. Kombination, in på en vattenmatta och ut 1 språng på ett räcke, sedan samla ihop och in på cavallettiserien igen.

Roliga övningar! Men gjorde väldigt ont en gång när vi kom fel på ett hinder och jag smällde i knät i sadeln och hela knät typ vred sig. Aj!

Jag fick beröm av P, han tyckte att jag red väldigt bra för att ha så ont som jag hade. Är man envis så går allt! :D

Idag får både mitt ben och hästen vila.

Skolan

Hej!

Sitter här i skolan och ska strax gå hem, har bara idrott och den kan jag ändå inte vara med på.
Senare blir det att åka till stallet och lasta in Shallis i transporten och fara hem till A för hoppträning för P, wihoo!!! Jag har längtat som bara den på att få hoppträna ordentligt, ska bli jättekul!!!  

 


Kanske hörs ikväll!

Kvällen

Hej!

Ikväll har jag ridit igen och det gick bättre idag men fortfarande satikens ont vid lättridning. Jag tog också några småsprång idag och då kommer mitt stora leende fram när jag har ett hinder framför mig! Då trivs jag som bäst! :D Shallis var jättesnäll även idag, han är så avslappnad och harmonisk för tillfället. Jätteskönt att han är så smart att han fattar när han ska ta det lugnare med mig.

För tillfället är det en jobbig tid med alla dessa jobbigt brunstande ston, skriker och sparkar är det enda dom gör. Ston är som sagt var inte mitt favorit kön på hästar. Visst man ska inte döma hästar efter kön, färg m.m men det är svårt att låta bli när man mest har dåliga erfarenheter och alla är vi ju olika som har våra egna favoriter, finns alltid något för alla! :D

Glädjande besked är toppen, hoppas hoppas.

Beslut taget ang. Kroon-fallet

Ridsportförbundets disciplinnämnd har nu fattat sitt beslut i fallet med Sofia Kroon. Men de väljer att inte visa det offentligt ännu.
Sofia Kroon har misstänkts för att ha tävlat hästar inom karenstiden för behandling med läkemedel. Detta skedde den 6-8 februari vid GP-hoppningar i Helsingborg.


Jag hoppas att det är ett bra beslut som är taget!

EM-laget

Det är ännu oklart vilka som ska ingå i det svenska EM-laget men det ryttare som kan vara aktuella är:
Rolf-Göran Bengtsson, Peder Fredricson, Svante Johansson, Helena Lundbäck, Lotta Schultz, Jens Fredricson, Alexander Zetterman, Niklas Arvidsson och Jannike West. Henrik Lannér finns enligt Sporthästen också med på listan, men hans häst är inte riktigt igång på grund av en infektion. Även Peter Eriksson finns med i snacket.
-  Jaguar Mail har varit i Frankrike över vintern och är sent igång. Men man vet aldrig, säger Maria Gretzer.

Spännande att se vilka som kommer med tycker jag! :D Man har ju sina förhoppningar!

Wihooo!

Idag har jag ridit, jippie! Som jag längtat!!! :D Det gick jättebra, jag tror min häst fattade att han var tvungen att ta det lite lugnare idag så han lullade runt som en gammal klok handikapp vallack. Han var så rolig också när vi skulle galoppera så kunde jag inte göra galoppfattning men då så sa jag bara galopp så fattade han, gullhästen:) Men ska väl vara ärlig och säga att det gjorde ganska så rejält ont att rida lätt och hoppa av honom. Men men det är smällar man får ta ;)
Men en sak är säker: på onsdag ska jag hoppträna! Jippie!!! Får ta det lite lugnare, sitta ner i traven, inte stå i fältsits så mycket, skritta mycket, det är inte så mycket jag kan göra men det löser sig för nu ska jag fasen hoppträna! :D

Hej!

Hejsan!

För mig rullar livet på, tråkigt att jag inte har kunnat rida bara. Men imorgon blir det förhoppningsvis första ridturen på länge! :D Jippie!!! Jag hoppas det går bra och inte gör allt för ont så jag kan hoppträna för P på onsdag, har fått låna ett knäskydd av A som hjälper till att stödja upp knät lite. Hoppas det går bra!

Tråkigt är att Shalles fina träns har gått sönder, men som tur var klarade sig pannbandet. Men nu har jag ju en bra anledning att köpa ett helt nytt vackert träns, (eller hur Elin?! Hade behövt dig nu att välja! Du som förstår det här med utrustning ;D)

Nu hoppas jag att jag kommer igång att rida och kan börja träna ordentligt igen, som tur är har A ridit honom nu när jag vart skadad så han har inte tappat all kondis. Det tackar jag för!

Har vart dålig på att uppdatera nu men har fortfarande ingen data, ingen motivation, inte haft mycket att skriva om när jag mest har gått hemma och haltat men det hoppas jag det ska bli ändring på nu! Nu ska fasen motivationen tillbaks :D

Malin gravid!

Det är väl ingen som missat att Malin är gravid? Är i v.19 och har redan tackat nej till EM och Falsterbo.

Här med sonen Alvar:

RSS 2.0