31 December

Hej!

Måste bara skriva och berätta att mamma och jag har vart ute i skogen med grållisarna idag. Mamma red Shalle och jag Janne, första gången vi red ut och det gick väldigt bra. :D Framsteg, framsteg!



Hejs!

Gott nytt år!!!

Nu tar vi och galopperar in i ett nytt år med nya framgångar, motgångar och mål!


30 December

Hej!

Förlåt för dålig uppdatering. :(

Detta har hänt:

* Alice har ridit på Janne för första gången idag och dom skötte sig så himla bra båda två! Stolt över dom båda. ;)

* Shalle var jätteduktig i ridhuset igår. Verkade tycka det var kul att få jobba lite ordentligt. :)

* Jag har köpt en ny supersnygg tävlingsskjorta idag. Ljusblå Kingsland. :)

* Var ute på en skrittur i skogen med Shalle idag, går verkligen inte att göra något annat i detta underlag. :(




Hejs!


Antarés

Känns som det bara är saker från Antarés jag lägger in för tillfället, men dom är ju så snygga! :)

Stigbygel, finns i svart och silver. 1795:-




Finns hos seg.

Dyon skärp

När jag la in bilder på nya skärp från Antarés igår får jag väl passa på att lägga in detta nya från Dyon också. ;)


Finns hos seg. :)

29 December

Hej!

Är för ett litet tag hemkommen från stan, har nämnligen varit och skrivit in mig på trafikskolan och bokat in min första körlektion! :D Har tänkt ta BE-kort med en gång så man slipper bekymmra sig så mycket om vikter och så. Lite extraplugg men det är det nog värt. :)






Jag vill ha körkort NU!!! :D

Uppdatering

Nu har det kommit en matchande mössa till schabraken från Antarés: http://hopeandcourage.blogg.se/2009/december/nyheter-fran-antares.html



 Även den från seg. :)


Bälten


Nyheter från HG Horse In






Bilder från seg.

28 December

Hej!

Efter en shoppingdag i Kalmar kändes det toppen att grållebollarna fick vila idag. :)



Hejs!

Mål

Som ni säkert alla vet är det viktigt att sätta upp mål i sin ridning, både långsiktiga och mindre delmål.

Jag själv använder mig utav den här lilla pyramiden, som jag tror att Lotta Björe använder sig av:

Gjorde den lite snabbt så den är inte perfekt men man ser ungefär iaf. :)
På raderna skriver man för varje månad vad man vill uppnå, ex. Mars-debutera 110cm. osv. Längst ner skriver man tre saker man är bra på och tre saker att förbättra. Tycker den är jättebra faktiskt. :)
Men viktigt att tänka på är att målen kanske inte alltid uppfylls, hästen kan bli skadad, ryttaren kan bli skadad, målen kan vara för högt satta m.m 
De små delmålen är minst så viktiga som de större är, det kan t ex. vara att hitta ett nytt bett, att 15m-volterna ska bli bättre. Dessa småmål tycker jag ligger till grunden för att de stora målen över huvud taget ska kunna uppfyllas.
De större målen kan t ex. vara att bli placerad i 120cm eller att man innan årets slut ska klara att byta galopp i vart tredje stag.
Det är även viktigt att veta både sina egna och hästens brister för att ha något att jobba med, vet du inte det så fråga din tränare.  Men det är även viktigt att få höra vad man själv är bra på och vad hästen är bra på och att våga erkänna det för sig själv!

Men tänk på att inte sätta upp för höga mål som du vet ändå inte kommer uppfyllas! 

Jag satt upp mål för mig och Shalle till nästa år för ett par månader sedan men jag tror inte att jag lägger ut dom här faktiskt. Jag skrev även en utvärdering av 2009, där några punter var:

* Hittat en supertränare som passar mig och Shalle till 100%!
* Haft bra resultat
* Debuterat 110cm med bra resultat
* Kvalade för debutant FT
* Utvecklats mycket som ryttare

Jannes mål inför nästa år är:
* Ridbar
* Ev. 4-års championat

Men som sagt Shalles och mina mål behåller jag för mig själv och min tränare.

Tycker det är superviktigt att sätta upp mål för att kunna utvecklas!

Jag håller även alla mina tummar och tår för att vi håller oss friska nästa år!

Planering v.53

Känner att vi är tillräckligt igång nu för att skriva en liten planering. :) Tyvärr är ju allt beroende på vädret för tillfället. :/

Måndag: Vila
Tisdag: Ridhuset, lättare markarbete/hoppning
Onsdag: Uteritt
Torsdag: Uteritt
Fredag: Uteritt
Lördag: Ev.Ridhuset
Söndag: Uteritt

27 December

Hej!

Började dagen med att "rida" på Janne och han var superduktig! Idag var även mamma med så hon hjälpte till lite. :)

Sedan stack Shallis och jag ut på en tur i skogen, tänkte först rida på några skogsvägar men det var jakt idag så där gick den planen i kras. Red istället till en liten hage/äng där jag tänkte galoppträna lite men underlaget var värdelöst så det blev inte så avancerad ridning idag inte. Grusvägen går inte heller att vara på för där är det i stort sett total blixthalka. :/ Sånna här dagar får man helt enkelt överväga riskerna om Shallis ska riskera att bryta benen eller inte. Jag hatar att vara utan ridhus! :(  Men han kändes iaf jättefin det lilla vi red. :)

Sedan begav jag och A oss ut på en tur för att spana in några unghästar. Fastnade för en e: Briar, superfin var den och hoppade super! :)

Efter det blev det hem till henne för lite ridning, jag red hennes 4-åriga vallack e: Camaro M som kom trea på fälttävlanschampionatet iår. :) Var första gången jag red honom och han var verkligen superrolig att rida! Jättestora och flashiga gångarter och lätt för att samla sig. Red igenom honom i alla gångarter och avslutade sedan. Hon har inte låtit någon annan rida honom än hon själv efter köpet så jag var först, men hon var nöjd med oss båda så det var ju skönt! :D

Blev alltså ridning av tre stycken grållebollar idag och det är på deras ryggar jag trivs bäst, skämt åsido men dom är vackrast iaf! ;)

Tyvärr blev det inga bilder idag. :(



Hejs!

26 December

Hej!

Motivationen till att blogga idag är inte på topp. :(

Båda mina pojkar har skött sig super idag! :) Shalle och jag var ute på en tur i skogen, har börjat galoppera han lite smått och det är han lycklig över. Var även massor med stora vattenpölar idag som han har laddat som sjutton mot och hoppat över. Verkar som både han och jag längtar till att få komma igång med hoppningen lite ordentligt igen nu. ;) Red på det nya bettet idag igen och det funkade jättebra även idag, hoppas det fortsätter funka och att även min tränare tycker det. :)

Även Janne var jätteduktig idag, skrittade runt utan problem idag. :)



Hejs!

25 December

Hej!

25 december och nu anser jag att julen är över. Jag har haft det jättebra och fått många fina paket, hoppas även ni haft det bra! :)
Imorse när jag vaknade och tittade ut genom fönstret fick jag en mindre chock. All snö var nästan borta och regnet bara vräkte ner, uscha!
Provade att rida med ett nytt bett, ett två delat pelham, på Shallis för första gången idag och jag tyckte det gick jättebra även om det inte blev så seriös ridning i spöregnet. :(
Jag vill ju ha ett lite skarpare bett på honom att variera med vid uteritter och även i hoppningen och eftersom kimblewick bettet inte funkade till 100% tyckte min tränare att jag skulle prova detta.

 Bild hämtad hos Hööks.


Shallis såg lite trött ut i stallgången idag, kanske att det blev lite för mycket julmat i hans mage igår?! :P




Hejs!

.


Duktig!

Måste bara berätta för er att jag känner mig så duktig som lägger ut bilder i nästan varje inlägg! :D
Eller vad säger ni? För visst är det roligare med lite bilder?!

23 December

Hej!

Red ut på en tur med Shalle idag och han var så himla fin! Red först på lite grusvägar som är mer snövägar för tillfället och sedan red vi på en jättestor äng. Travade omkring där utan så himla mycket krav men oj vad fin han var! Så himla lätt i munnen och svarade på minsta lilla hjälp och för att inte glömma den underbara traven idag! :)

Janne var också duktig han, även idag kunde vi skritta omkring lite grann utan så mycket till problem. :) Dock ville han inte bli fångad i hagen idag så tillsvidare får han ha grimma på sig där. Han är väldigt fjantig om sitt huvud och sina öron men det är bara till att fortsätta träna vidare! :)



Hejs!

 ( Hemma hos A.A)

22 December

Hej!

Idag var jag och Shalle ute på en stor äng och red, travade för första gången idag och det gick jättebra! En väldigt stor och luftig trav kan man minst sagt säga att han hade. ;) Han kändes superbra och det är jätteroligt att ha fått komma igång lite smått med honom igen. :)

Janne var även han superduktig idag! Vi skrittade t.o.m runt lite på ridbanan idag utan problem. :)






Hejs!

Dimacci

Ingen har väl missat de underbara armbanden från Dimacci? Har lagt ut ett gäng tidigare men här kommer några nya:

 514:-


  729:-

Båda kommer från Seg. :) Det sista tycker jag är helt otroligt fin!

Olympia

Har precis kollat färdigt hoppningen från Olympia och kan konstatera att Tornesch är en häst man inte skulle tacka nej till. ;) Så fin!




Har även försökt hitta en bra bild på Geir Gulliksens fina häst, Lord II Z, och detta var den enda jag hittade:

Blev lite kär i denna, påminner lite om min förra ponny. Samma busiga uppsyn och riktigt ponnyhuvud. :)

20 December

Hej!

Min hästar var helt galna i snön idag! Sprang som tokar och bockade som bara den!





Med Shalle blev det en skrittur i snön och det gick superbra idag! :) Förutom att det var snorkallt! :P

 


Janne och jag fick en dålig början idag. Jag flög nämnligen av! :P Det var iaf en mjuk och ganska skön landning i snön, men nu har jag faktiskt ont i mitt vänstra ben. Men som tur var så avslutade vi väldigt bra faktiskt. Framsteg! :D



Imorgon blir det Kalmar för julklappsshopping och sen stallet, så blir dålig uppdatering. :)



Hejs!

19 December

Hej!

Alice och hennes svarta lilla hingst var så duktiga idag! Blev tre rosetter av tre möjliga och den ena var faktiskt blå-gul för att skryta lite. ;) Hon vann nämnligen stilhoppningen. :)

   

Och ja, det var utklädning. :P


Även mina pojkar var duktiga idag, Shalle var fin även idag men det var jägare lite överallt i skogen och en lite stimmig hund följde med mig ut och skrämde honom ett antal gånger och det snöade som bara den så jag satt och blundade nästan hela vägen men om man bortser från allt detta så gick det bra. :)

Janne var faktiskt superduktig idag! Spännde sig ingenting och det gick att hoppa av och på honom utan några som helst problem, han kanske börjar inse att det där med att ha någon på ryggen inte är så farligt. :)

Hann inte med att tolka idag, lite tråkigt men det kommer säkert fler tillfällen.

 Hehe Shalles man lever sitt egna liv på bilden. ;)

 Tre par strumpor blev det idag! :P





Hejs!

Olympia

Har nyss tittat färdigt på The Christmas Puissance hoppningen från Olympia. Väldigt spännande att titta på och man blir helt förvånad att hästarna över huvud taget hoppar över den gigantiska muren. Tyvärr så var det hela fem segrare iår som tog hem vinsten på 2,15m, de vann alla på 4fel. Förra årets vinnare var William och Ellen Whitaker som vann på decimetern högre. :)


Bilden tagen hos Google.

18 December

Hej!

Ridturen med Shallis gick bättre än väntat faktiskt. :) Han var pigg och glad och hittade inte på några dumheter utan han var mest bara pigg "framåt" och ville trava. :) Mötte en älg i skogen också! Så himla skönt att få sitta på min lilla stora grå igen. ;)



Blev gramanen på idag!


Blev jobb med Janne också och jag kan säga att jag var nära på att bryta ihop i början faktiskt, förstår varför småbarn inte klarar av dom där små oftast faktiskt. Men tillslut efter mycket kämpande så satt jag tillslut på honom och han klarade att behålla lugnet. :) Nu blir det träning hela helgen för hans del!


Snömonster, och jag lägger en liten extra betoning på monster. ;) Men en söt sådan dock!


Imorgon blir det in till FRF och hjälpa Alice på tävling och sedan kanske hem till A för att tolka. :) Ska hinna med mina två också! :)



Hejs!

Nyheter från Bruno Delgrange








Även dessa bilder är hämtade från Seg.

Sadelgjordarna var grymt snygga tycker jag! Speciellt magplattegjorden. :)


Nyheter från Antarés








Bilder hämtade från Seg. :)

Tycker det första schabraket var helt ok men har lite svårt för "vågmönster" faktiskt. :)

Tips!

Har ett litet tips att dela med mig av!

Tycker du det är jobbigt med kletigt liniment som är svår att fördela bra på hästen? Köp istället flytande liniment och en sprayflaska, supersmidigt att bara spruta på och blir desutom jämnt fördelat.

 


17 December

Hej!

Blev tidig ingång för hästarna idag också med tanke på detta skitväder. :) Shalle blev pussad på och Janne fick stå med ett par senskydd på sig som han förövrigt är väldigt söt i, spansk skritt på hög nivå ungefär. :D

Imorgon är sista dagen i skolan innan lovet och det är jag superglad över! Är även glad över att få börja rida Shallis igen även om han kommer vara skapligt pigg. ;) Jag hade även tänkt rida på Janne om vi hinner och om vädret är OK.

Blev lite ckockad idag när jag fick ett julkort från en klubb som gärna vill att jag ska rida för dom nästa år, väldigt snällt tycker jag men även lite fjäskigt. ;) Men som det ser ut för tillfället är det ändå dom jag kommer välja till nästa år. :)




Hejs!

Jag är med och tävlar...



http://tavlingsryttaren.blogg.se/2009/december/bloggtavling.html

16 December

Hej!

Idag har det, eller gör fortfarande, varit lite halv snöstorm. Snöar och blåser som sjutton, uscha!
Det blev tömkörning för Jannes del idag och han var duktig men väldigt pigg, berodde nog på vädret. :)

Imorgon är det torsdag och det innebär att jag bara behöver vänta till fredagen för att hoppa upp på Shalle för första gången efter två veckors vila. :) Ska bli så skönt att komma igång igen!



Hejs!

OS

OS är ju känt för sina helt underbara pannband som vore drömmen för varje ryttare att ha på sin hästs träns men självfallet är det ju så att dom inte är så värst billiga. Men drömma får man! :)

Här är två nya som kommit:

 Pärlor och äkta swarovski stenar.


 Svängt med infällda swarovski stenar. Underbart!

Bilderna är från Seg.

Har bara sett priset på det understa och för det får du ge 1900:- för att det ska bli ditt. Dyrt men helt otroligt fint tycker jag!

Freejump Carbon Collar

Är du hård i handen? Har du dålig balans över hinder? Då kanske denna produkt skulle vara något för dig. :)
Den används för att se till att kontakten mellan ryttarens hand och hästens mun förblir mjuk genom hela språnget.
Används av bl a. Ludger Beerbaum.
En brösta med elastiska rep och två T-handtag.
 Bilden hämtad hos Seg.

15 December

Hej!

Lite halvtråkig dag även idag, men blev iaf klar med all putsning idag vilket känns skönt. :)
Något som jag inte gillar är den hemska snön som har kommit och lagt sig som ett täcke på marken och även Shallis verkade tycka som jag så det blev tidig ingång för mina grå pojkar idag. :)

Imorgon skulle jag åkt till A och hjälpt henne rida en häst men självklart så gick jag länge i skolan så det hinns tyvärr inte med. :(



Hejs!

 Bild från förra året. :)

14 December

Hej!

Inget speciellt har hänt idag faktiskt, bara varit i stallet och gosat med mina grå pojkar. :) Shalle är gosigare än vanligt nu när han inte rids och Janne börjar även han gosa mer nu när han börjar lita på oss. :)

Här kommer bilderna som inte gick att få upp igår:

 Snö har vi fått här också som ni säkert ser. ;)

 En rullande tunna vid namn Janne :D

 Dom här två ska bli farliga på tävlingsbanan. ;)


Sista veckan innan jullov, wihoo så skönt! :D



Hejs!

12 December

Hej!

Om ni undrar varför bloggen ser så annorlunda ut så är det för Dani har ändrat lite och visat otekniska mig lite saker. :) För grejen är att jag är så sjukt trött på bloggen så jag har planer på att ändra om lite, får bara se till så jag fixar det också. ;)

Aja, iaf så gick det superbra med Janne idag! Han var jättesnäll och var även ännu lugnare än han var igår. :)

Nähä nu får jag väl ta och sätta mig och försöka klura lite på hur jag vill att bloggen ska se ut. :D



Hejs!

shalle


11 December

Hej!

Det gick bra med Janne idag, satt på honom tre gånger. :) Han blev faktiskt inte så jättenervös som han varit förrut så jag hoppas detta fortsätter hålla i sig och att det fortsätter gå frammåt med honom. :)

Ikväll ska jag träffa Dani som kommer hem över helgen och innan det ska jag upp på stan och fika med en annan kompis så det blir nog inga fler inlägg idag.



Hejs!


10 December

Hej!

Har inte haft någon speciellt händelserik dag idag, var i stallet och gosade med pojkarna bara. Shalle blev ryktad ordentligt och fick hovarna avspolade och Janne blev även han borstad och ompysslad. :)

Imorgon ska vi träna med Janne igen och förhoppningsvis om han är på sitt bästa humör så går det nog att lägga över hela benet. Hoppas! :)



Hejs!

Nytt från OS

Svängt pannband med swarovski:


1999:- hos seg.

Du kanske vill matcha det med ett pärlhalsband med swarovskistenar till dig själv?!

899:- även det från seg.

Hoppningen

Hej igen!

Fick rida två av As hästar, både hästen jag hade i terrängen och hennes 5-åring e: Quite Easy.
5-åringen var mycket svårare att rida än jag trodde han skulle vara, han är väldigt stor och kräver mycket ben. Hoppningen gick OK, han har ett väldigt tryck i sina språng som jag inte riktigt är van vid, Shalle är licksom mer "fram" medans denna stannar upp och trycker ifrån ordentligt. Han var inte riktigt min typ av häst att rida men det är verkligen supernyttigt att rida olika hästar och jag är glad att jag fick rida As hästar. :)

Den andra hästen gick det superbra med, verkligen en lättnad att hoppa upp på honom efter den andra. :) Han påminner faktiskt lite om min gamla ponny: läromästare, kommer alltid rätt, pigg och glad, ställer alltid upp till 100%, sätter ryttaren i en bra och balanserad sits och man får verkligen ett gott självförtroende. :)
Han hoppade verkligen super och jag red han väldigt bra idag. Skönt att få känna att man faktiskt är ganska så skaplig ändå. ;)



Hejs!

Ingen har väl missat...

att Tretorn rear ut sina Advance stövlar på de flesta ställen? Förmodligen p g a. att dom nya Tretorn Falsterbo kommer ut i butik i början på årsskiftet.


9 December

Hej!

Idag gjorde mamma och jag samma sak som igår, hon ledde Shalle medans jag höll på med Janne. Janne var så himla duktig idag! Jag satt på honom med det högra benet nästan helt över på andra sidan och han spände sig nästan ingenting. :) Shallis var lite busig idag, sparkade bakut och höll på. ;)

Nu ska jag strax iväg för att hoppa, tror jag ska rida hästen jag hoppade terräng på i helgen. :) Uppdatering kanske kommer ikväll!


Hejs!

Stigbygel, Soft´Up

Nu har det kommit en ny design på säkerhetsstigbyglarna från freejumpsystem. Kan användas till vilken sko som helst.
Finns i otroligt många färgkombinationer, bl a:


Vit som grund.


Vanilj som grund.


Svart som grund.


Grön som grund.


Choklad som grund.



Priset ligger på 1949:- hos segcompany(bilderna är även hämtade därifrån).

Tycker dom är riktigt coola och väldigt annorlunda, dock är ju priset ganska så saftigt. :) Kul med så många färgkombinationer!

Ryttare som Roffe t ex. rider runt i dom, här ser man:


Han har dock den gamla modellen på bilden som man måste ha en tillhörande sko till.

8 December

Hej!

Idag var mamma och jag ute och gick med pojkarna, mamma tog Shallis och jag tränade Janne. Han var jätteduktig idag, har kommit till det stadiet nu iaf att han låter en sätta foten i stigbygeln och "häva" sig upp hängandes på honom utan att han spänner sig. :) Det går frammåt!
Stackars Shallis gillar inte alls att inte bli riden, han tycker inte om att vila ett par dagar ens och nu ska det vara två veckor! Stackars mig säger jag bara när jag ska upp på honom efter vilan, hehe :)



Imorgon ska jag förhoppningsvis iväg och hoppa en av As hästar frammåt kvällen, kul! :)
Även jag själv tycker inte om att vara borta från ridningen, tur man har lillskiten att jobba lite med nu iaf och att A är så snäll. :)


Hejs!

7 December

Hej!

Lång skoldag, snabbis i stallet. Borstade och pysslade med Shallis, provade även hans nya (lila!) stalltäcke som satt som ett smäck. :)
Sedan träffade jag mormor och hennes man som kom hem efter att varit borta i två månader, lycka! :D



Hejs!

Tävling

 

http://reitsport.blogg.se/ 


6 December

Hej!

Blev en tidig morgon idag för att åka till Ullared. Väl där var det ingen kö in men oj så mycket folk det var där inne. :P
Hittade lite smått, bl a: Boots, b-vitamin, slit och släng grimmor, lite julklappar, svampar och andra nödvändiga saker. :)

Lyckades fånga Janne på kort när han försöker stoppa ut halva huvudet genom gallret:


Hihi söt ponnyn. ;)


Mattes pojkar. :)



Skola imorgon. Usch!



Hejs!

5 December

Hej!

Har haft en sjukt rolig dag! Tyvärr var inte vädret på sitt bästa humör men det märktes inte när vi väl kommit igång. :)
Hästen som jag red var helt överladdad, bockade och tyckte verkligen att livet lekte så han smittade av sig till mig, så jäkla kul det var! Han är som sagt en riktig läromästare så man behöver aldrig känna sig osäker på honom vilket var bra första gången jag hoppade där. Vi hoppade massa olika typer av hinder såsom stockar, vatten, upp och nerhopp, grav och hoppade även en stor tvåstegs "trappa". Vilken känsla det var att hoppa den där trappan! Framför allt nerför, första språnget ner var OK men sen nr.2 det kändes om man så säger. ;)
Så blodad tand fick jag verkligen, ska bli spännande att se vad Shalle kommer tycka om det också.

Mamma var ju med som fotograf men om vi säger såhär: Hon har en god framtid inom svanskorttagning så förstår ni att det inte blev så många bra. Men här kommer några iaf:


Skrittar fram, jag med röd jacka. :) Ser lite av havet i bakgrunden.


Ser mystiskt ut med mig på en brun häst. :P


Efter nerhopp i vatten.




Japp ni ser ju själva dom två sista bilderna, inte så jättebra. :)

Imorgon bitti åker en full bil ifrån stallet till Ullared, så jag måste upp vid 4.30. Skönt? Nej! :P



Hejs!

Imorgon...

.. Ska jag göra något kul!!! :D

Ska nämnligen hoppa en av A´s fina hästar på fältävlansbanan i Udden. :D :D Jag är så förväntansfull och det ska bli helt galet kul!
Hästen jag ska hoppa är lite äldre och är väldigt rutinerad, har gått ganska mycket fältävlan så han är en riktig läromästare. Känns skönt att sitta på honom första gången där nere på banan, har även ridit honom någon gång tidigare. :)
Jag känner på mig redan nu att jag kommer få sån jädra adrenalinkick så jag aldrig kommer vilja sluta! :P Har tränat lite fältävlan tidigare och efter varje gång har jag sagt: -Detta är min sport! Så vi får väl se om det håller i sig. :)

Mamma ska försöka ta några kort, så det kommer förmodligen frammåt kvällen. :)

Wihoo vad jag är laddad! :D



Hejs!

 

Dagens nyhet:

Norge förlorar sitt OS-brons pga. att Tony André Hansens häst Camiro lämnade ett positivt dopingtest med den förbjudna substansen Capsaicin i urinen. Nu tar Scheweiz över bronet.

Läs mer här:http://tidningenridsport.se/Article.aspx?m=45207&a=284297

Tråkigt tycker jag men samtidigt måste man dra en gräns, undrar bara vad de andra lagdeltagarna säger om detta?


4 December

Hej!

Idag har vi varit med Shalle på kliniken för vaccination och hälsokontroll, allt gick bra men han reagerade lite på ena fram vid böjprov så vi tyckte det var lika bra att behandla. Så nu ska han även vila i två veckor vilket passar bra för tillfället när det ändå inte är några träningar eller tävlingar kvar och han skulle ju ändå få lite vintervila. :)
Tycker för övrigt det är super att göra en årlig genomgång i december någon gång för att se hur det ligger till, skulle det visa sig vara något så är det ju bättre det är det i december än mitt under tävlingssäsongen.
Vet. tyckte även att han var fint musklad i ryggen, vilket är jätteskönt att veta med tanke på att vi ej haft sadeln så länge. :)
Nu vilar vi upp oss och tar nya tag till nästa säsong!

Under dessa två veckor ska jag satsa på träningen av Janne. :)

Om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller undrar, sänd en kommentar vett jag! :D


Hejs!

3 December

Hej!

Sorry för dålig uppdatering, dels har blogg krånglat och jag har inte hunnit.

Igår var jag ju på hoppträning för P(som var väldigt inspirerad och glad, han ska nämnligen börja träna för P. Markne hemma hos Baryards! Avundssjuk är bara förnamnet. ;) Men även vi kommer ju få ut mycket av detta :D) Själva träningen gick jättebra, Shalle var superfin. Tyvärr började jag flickstra lite mot slutet, men jag är jättenöjd med min häst! Vi hoppade massa olika linjer och kombinationer med varierande antal språng emellan och tillslut låg några hinder på 115-120 och det är inga problem. :) Detta var sista P träningen för året men vi ska köra igång i januari igen med någon form av igångsättningskurs över en helg förhoppningsvis. :) Längtar redan!

Jag och mamma har redan vart i stallet och är klara med allt, blev en lugn skrittur i skogen idag.  :)

Nu ska jag göra mig iordning för skolan!



Hejs!

Ny trend?

Dessa pannband  med bling från Nya Zeeland sågs på bland annat några ponnyryttare i globen under helgen:
 Från Equipe.


Igår..

Hej!

Igår kom jag inte ens in på min startsida så därför blev det inget bloggande igår.
Red lite markarbete med Shallis igår och han var jättefin i början sen när vi började galoppera märktes det att han fått vila ett par dagar men han lugnade ner sig efter hand. :)

Ska strax till stallet för att hinna rida ut på en tur innan mörkret tar över, tänkte även kanske hinna klippa honom ikväll också.




Hejs!

RSS 2.0