30 juni

God kväll!

Dagen har vart toppen! Var först hemma hos min kära vän Alicia som gödade mig som bara den, men gott var det! :9 Vi trodde att det skulle gå att sola och bada lite idag men det vart ju inte så superfint väder så blev inget med det men vi hade jättetrevligt ändå. Åh vad jag hade saknat dig! <3
Sedan var jag och Dani hemma hos en i stallet för att fira att hon fyllt år, det var också kul. :D

Alltså inget stall idag för min del, min mamma är bäst som tar hand om mina pojkar när jag har fullt upp!

Imorgon är jag lite upptagen så får se hur mycket bloggande det kommer bli då. :)



Gonatt!


Nyheter!

Lotus träns med kombinerad nosgrimmma - Glengordon Classic



Queen Gordon Bricole+kort martingal - Glengordon Classic



Tränset var ingen höjdare tycker jag men bricolen var fin! :D

Kväll

God kväll!

Denna dag för exakt sju år sedan kom en långbent liten svart krabat med en fin bred bläs till världen, han öppnade sina ögon och fick se solljuset för första gången han tog också sina första steg tryggt bredvid sin fuxfärgade mamma. Hela livet hade den här lilla svarta krabaten framför sig, helt ovetande om framtiden. Men så skiljdes han från det trygga livet med sin mor och skulle bli en stor stark självständig fin ridhäst, för varje år som gick blev denna lilla krabat större och större och också ljusare och ljusare. Efter sju år har denna lilla krabat blivit en stor ridhäst som nog är färdigvuxen och se så ljus han har blivit!

Självklart är det min vita "bebis" jag pratar om! :D Min vackra Shallis e: Cardento som fyller år idag!




Hejs!

29 juni

Hej!

Idag har jag solat och badat än så länge, ska om någon timma till stallet igen och ut på en liten skrittur på min vita häst.
Händer inget speciellt intressant för tillfället nu när det är så fint väder då vill man ju mest ta det lugnt och sola! :D



Hejs!


Bild!

Bild på Flippan och hennes dotter Flip´s Fairytale, och ägarinnan Kristina Larsson:


28 juni

God kväll!

Dagen har spenderats med Dalle och hennes familj på Öland med sol och lite bad och i Kalmar för lite shopping. Jag handlade lite smått på rean :) Sedan åkte vi en snabbis till stallet, jag tog en liten skrittur på min vita springare och pysslade om mina pojkar. Nu ikväll tog jag och hunden en väldigt skön långpromenad, så skönt på kvällen när det är lite svalare :D
Imorgon ska jag sola, bada, jobba lite grann, rida, ta en långpromenad och såklart sova ut för en gångs skull! :D

Jusst ja! Kvällen igår var bra även om det inte blev som det var tänkt men va sjutton det hinner vi med Dallis! ;D

Nähä nu väntar någon film och sängen på mig!



Hejs!

Ännu ett dopingfall

Michael Whitaker avstängd för doping!

Den brittiske hoppstjärnan Michael Whitaker är avstängd för dopning. Ett dopningsprov på hästen Tackery Quickstar från tävlingarna i La Baule, Frankrike, innehöll spår av hormonpreparatet altrenogest.

Hormonpreparatet altrenogest är tillåtet på ston som tävlar men förbjudet på hingstar och valacker, då det har en lugnande inverkan.

Detta skriver Tidningen Ridsport.



När ska detta sluta? Dopingfall hit och dit? Borde inte människorna vara rädda? Detta är en sak jag verkligen inte förstår mig på...

Flytt...

För er som inte vet, så ska jag flytta :) Om ca. en månad flyttar jag och min häst och beräknas vara borta ett år. Kan ju också säga att jag ska jobba i en känd hoppryttares stall. Så nu är det officiellt! :D

27 juni

Hej!

Det blir ett tråkigt inlägg för jag är inte alls på humör för att blogga.
Kvällen igår umgicks jag med två av mina små underbara stallkompisar och vi hade trevligt även om jag var oförskämt trött. :P
Idag har jag varit funktionär och hjälpt Dani på tävling. Ingen kommentar om det förutom att Dani Och Fania var duktiga i hoppningen :D
Min häst har jag skrittat nu i två dagar, superhärligt! :D
Nu ska jag iväg hem till Dani och sova där inatt för imorgon ska vi till Öland och sola och bada och så blir det ett stopp i Kalmar på hemvägen, kanske lite shopping?! Vad vi ska hitta på ikväll visar sig ;D

Nähä nu måste jag fortsätta packa:)


Hejs!


25 juni

Hej!

Nu drar jag till stallet, sover ej hemma inatt.
Har varit hos min lilla Elin på fm och hälsat på, alltid lika trevligt <3. 


Hejs!

Doping, eller?

Ännu ett dopingfall har inträffat, denna gång är det Isabell Werths häst Whisper som testades positivt under tävlingarna i Wiesbaden i maj. Till sitt försvar berättar Werth att hennes häst lider av shivering, =svårt att stå på tre ben under en längre tid, och har därför testat att ge honom Modecate som innehåller Fluphenazine under samråd av veterinär som kan ge en positiv effekt. Whisper injicerades den 16 maj för att se hur han reagerade på medicinen, hästens besvär minskade.
Veternären sa att karenstiden var sex dagar men man kan aldrig vara säker, Werth trodde därför hon agerade korrekt när hon väntade två veckor med att tävla. Hon ber om ursäkt till alla och hela ridsporten i stort.


Doping eller ej?


Flippan har blivit mamma!

På tisdagen den 23 juni födde Butterfly Flip sitt första, egna föl hemma hos ägaren Kristina Larsson. Stofölet har fått namnet Flip's Fairytale.

Flip's Little Sparrow var visserligen Flippans första avkomma, men årets föl är det första som föds av Flippan själv. Stofölet, efter Click & Cash, föddes ute i hagen och rapporteras vara välskapt.


Detta skriver Tidningen Ridsport.

24 juni

Hej!

Dagen har rullat på, var ett bra tag hemma hos A och det var jättetrevligt och supergod mat fick jag :D.  Ikväll har jag varit i stallet och tagit hand om mina pojkar och sedan gick jag och hunden en långpromenad här hemma.

Imorgon ska jag hem till min kära vän Elin, ska bli kul för det var lääänge sen vi sågs. :) På kvällen ska jag bada båda mina pojkar och försöka få bort den ingrodda smutsen så dom ser lite rediga ut ;D.


Valet är bestämmt nu, har blivit mycket funderande och velande fram och tillbaka men nu så! Imorgon väntar ett telefonsamtal och sen är nog saken i land. Vill tacka er få personer som förstår och hjälpt mig så mycket ni kan!



Hejs!


23 juni

Godkväll!

Första dagen hemma :D Har varit skönt, träffat mina pojkar och alla i stallet (min älskade Dallus såklart! och min favorit Alice) och har såklart sovit ut ordentligt men tyvärr är jag helt utmattad än både psykiskt och fysiskt.

Imorgon ska jag hem till A sedan stallet och kanske sola lite på em. Elin kommer hem också, får se om vi hinner träffas något. :)
Måste ju träffa Alicius snart också, var för länge sen sist! :D

Imorgon ska valet var bestämmt och det är svårt men jag tror jag har bestämmt mig faktiskt. Jag har hela tiden gått och tänkt hur svårt detta val är och att jag förmodligen aldrig kommer kunna bestämma mig men i själva verket är det nog lättare än jag trott att välja rätt. Hur svårt kan det vara? Svårt men man får tänka på allting och väga för och nackdelar, sedan blir det ganska lätt. Men en del tvivel återstår.... Suck!


Goodnight!


Tips!

Tänkte vara snäll och ge ett litet tips till en färgglad tjej i stallet. Kika in här:

http://www.exklusiv.se/shop.html?id=2206 


Och ja, det är du FjortisFrida. :D

Nyheter!

Det har kommit lite nyheter nu när jag har varit borta, tänkte visa lite bilder:

T-shirt i lycra med tävlingskrage från Lamicell med silvrigt tryck på bröstet:



Pikétröja dam kort ärm från Lamicell:



Regnbyxor från Equiline:


Luxory schabrak - Equiline

Finns i 6 olika grundfärger, 40 olika kantband och 37 olika passpoaler!



Jag själv är faktiskt inte stormförtjust i något utav grejerna, tyvärr.

Hemma!

God kväll!

22 juni och jag har anlänt till mitt hem :) Känns väldigt skönt, fick faktiskt tårar i ögonen när tåget kom till kalmar och jag såg pappa stå och vänta på mig. :D
Nu är jag något så fruktansvärt trött så jag håller på att somna på tangentbordet, är sjuk, sovit 5 tim denna natt och har slitit som ett djur en vecka så det är väl inte så konstigt?!

Nähä nu väntar sängen(min underbart sköna säng), imorgon lär jag sova väldigt länge tror och sedan ska jag åka till mina vackra pojkar som jag saknat en massa! Imorgon blir det ett ordentligt bloggande, har ju hänt en del under förra veckan. ;D



Gonatt!

Val...

Hur gör man ett bra val som man blir nöjd med i framtiden? Känslan? Vad ska man överväga? För/nackdelar? Andras åsikter? Gå efter magkänslan eller hjärnan?

Jag har det väldigt jobbigt för tillfället! Har fått lite hjälp ikväll men behöver höra vad ett par andra tycker också innan jag bestämmer mig.
Jag känner att oavsett vilket val jag väljer kommer det bli fel och jag kommer ångra mig... Suck!!! Jag vill gå i mellanstadiet och vara bekymmersfri, allt var så lätt då. :)

Jag har oroligt mycket tankar i huvudet för tillfället, vilket är ovanligt, och det jobbiga är att det inte är många som förstår eller kan ge några goda råd för de inte förstår vad det innebär. Dessa tankar tär på kroppen och jag vill bara hem, lägga mig under täcket och ta en ordetligt stor funderare men så blir det inte. Dagen jag ska hem är förmodligen den dagen då ett val ska ha bestämmts och det stressar mig.


Äsch nu vet jag inte vad jag skrivit, får bli som det blir, är så sjukt trött! Vid 22.32 är jag trött!!! Herregud!!! Brukar vara vid runt 02.00 som jag blir trött i vanliga fall så ni förstår ju... Nähä nu bli det bara svammel så..


Gonatt!

Glad midsommar!

Hej!

Hoppas ni har en trevlig midsommar och umgås med folk ni gillar! Jag själv sitter i en soffa med massa godis, film och ett par trevliga tjejer :D Sånt är livet på midsommar om man är hästskötare ;) Men jag klagar inte!
Idag har jag ridit två hästar, har jag för mig, och longerat en alla var snälla :) Man har ju fått sina favoriter nu.

Nähä nu har jag inte mer tid! Ha det bäst!


Hejs!

Länge sen!

Hej!

Kan ju bara börja säga, vad gulliga ni är! Även att jag sagt att jag inte kommer uppdatera så är ni inne och kollar. :D
Jag fick låna en tjejs data här nu så det blir ett snabbinlägg. :)
Här är allt bra och superfint och förstås finns det massa fina hästar. Jag får rida mycket, idag har jag ridit 4 hästar och longerat en så det är hårt. Nu har jag iaf börjat komma in i rutinerna och kan faktiskt alla hästars namn( ca.24st som jag lärde mig på typ 2-3 dagar, haha), de första dagarna var jag helt sjukt trött men det är klart gå upp vid 06.30 och jobba till 6 halv 7 är ganska hårt. ;D.

Bara så ni vet så saknar jag er där hemma en massa! Kommer förmodligen hem på måndag eller tisdag, ha det så bra så hörs vi!


Hejs!

14 juni

Hej då, nu drar jag! Hörs om några dar! :D

Redo!

God kväll!

Väskorna står packade och klara redo för avfärd, imorgon ska jag bara till stallet en snabbis och fixa allt där och säja hejdå till pojkarna inann vi ger oss iväg. Vet inte hur länge jag är borta men skulle gissa på 3-4dar, så under den tiden blir det inget bloggande. Sedan får vi se vad som händer... :)

Detta kanske är sista inlägget inann jag sticker, vet inte om jag hinner imorgon bitti. Om det är så får ni ha det så bra, för det ska jag ha :D Wish me luck!




Hejs!

13 juni

Hej!

Kalaset hos Dani igår var trevligt, massa god mat :9.

Vi var ju också i en fotostudio igår där det knäpptes lite kort på oss, dom flesta såg ut så här: :D
 Superglada!


Igår passade jag på att färga håret när jag hade tid också så att jag fick det gjort också.

Nu på fm ska jag till stallet och ta hand om pojkarna och plocka ihop mina saker som ska med imorgon. Efter det ska jag hem till min morfar och sedan blir det hem och packa och mys med familjen. :)


Hejs!

12 juni

Hej!

Nu har jag varit hos min sjukgymnast en sista gång och det gick väl sådär, knät har inte förbättrats märkbart men jag har iaf blivit starkare i låren. :D Kanske blir en till operation om ett år också.

Snart ska jag och min familj ut och äta sedan ska jag till en fotostudio med Dani och ta några "avskedskort" efter det ska jag hem till henne på kalas för att fira att lilla flickebarnet har gått ut grundskolan. :D

Känner att allt jag skriver handlar om "en sista gång" och det låter nästan som jag ska dö eller något men så är det ju inte, detta är början på något nytt inte slutet!


Hejs!

11 juni

Hej!

Idag har jag helt sjukt ont i huvudet så allt jag gör blir hemskt jobbigt. :(

Började dagen med att sova ut ordentligt sedan tog jag och vovven en promenix i parken, jag gick sedan upp på stan för lite ärenden och så var jag ju bara tvungen att smaka den nya Marabou Sommar. Supergod! :9
Nu har jag precis vart på sjukgymnastiken och det var väldigt frusterande att inte kunna prestera till fullo pga den här jäkla huvudvärken.

Om ett litet tag ska jag till stallet och inatt sover jag inte hemma så det blir inget inlägg ikväll.

Lägger in denna bild för den är så klockren på mina pojkar, haha kolla tänderna :D:





Hejs!

10 juni

Hej!

SOMMARLOV!!! :D Åh vad skönt att ha slutat ettan, nu är det bara två år kvar eller vänta tre år blev det visst. ;) Lite segt men vad gör man inte för att göra det man drömt om så länge?! Tråkigt att börja med en massa 93:or sedan bara och kommer såklart sakna min lilla Alicius mycket. :´(

Min häst vart på ATG idag och förmodligen har han råkat ut för en vrickning och har blivit lite överansträngd pga det. De röntgade han också för att vara på den riktigt säkra sidan nu när vi flyttar och benen såg super ut. Det känns jätteskönt!

Imorgon ska jag först upp på stan en sväng sedan sjukgymnastik och på kvällen ska jag till stallet.


Hejs!


Pessoa och Lansink rider i Falsterbo!

2006 vann Rodrigo Pessoa Falsterbo Grand Prix. Nu aviserar brasilianaren att han kommer tillbaka till Sveriges största utomhustävling. Publiken får även se världmästaren Jos Lansink.

I ett pressmeddelande berättar Falsterbo Horse Show att anmälningarna från de internationella ryttarna har börjat trilla in. Sista dagen för anmälningar är 1 juli, och dagen efter presenteras alla ryttarna.

Världsmästaren Jos Lansink, Belgien, kommer också till Falsterbo. Med sig har han svenskägda hingsten Spender S, som visar lysande form med en färsk Grand Prix-vinst från La Baule i bagaget.

Detta skriver Tidningen Ridsport.

  

Hästtjejer

En liten rolig lista som Havrepappa på Hippson skrivit:

Du vet att du är tillsammans med en hästtjej när...

- Du plockar ur din nytvättade tvätt ur tvättmaskinen och inser att din nya fina skjorta ser ut som ett hårigt gosedjur eftersom hon har tvättat sina schabrak i maskinen alldeles innan.


- Du hoppar in i hennes bil en varm sommardag och tvingas omedelbart kasta dig ut ur densamma lika fort igen, eftersom hästlukten är så stickande att det inte går att andas i bilen. När du påpekar detta för hästmänniskan så stoppar hon in huvudet i bilen och säger "Jag känner då ingen lukt".


- Du får en tydlig knuff i sidan om du skulle råka stå i vägen någonstans. Att be någon flytta på sig med ett vänligt verbalt påpekande är uteslutet, utan hon markerar kraftfullt fysiskt på vilken plats hon förväntar sig att du befinner dig på.


- Din garderob förändras från att innehålla ljusa, snygga kläder till att mer och mer påminna om scoutledare Frasses våta dröm. Dessutom börjar du spara på gamla tröjor och byxor med motiveringen att "de är bra att ha i stallet".


- Du inser att du oftare ser din partner i höga läderstövlar och med en piska i handen, än i en fin klänning. Detta helt utan att ni ägnar er åt någon trevlig perverterad lek i sovrummet efter mörkrets inbrott.


- Begreppet "ridtrosor" förs in i ditt ordförråd. En bra "ridtrosa" får inte skava, inte vara för tunn, inte vara för liten eller synas genom ridbyxorna. Eftersom alla veckans dagar innehåller ridning så är sexiga underkläder ett minne blott.


- Du hittar din ridtjej vid hyllan med majs i affären ivrigt letande efter den billigaste burken. Tänk att det kan skilja hela två kronor mellan olika märken! När du påpekar att den billigaste burken smakar träpellets så möts du av en oförstående blick och kommentaren "man måste spara pengar". Exakt samma oförstående blick får du utanför hästaffären när hon kommer ut med en full påse med hästsaker fast hon egentligen bara skulle handla en grimma. Fast nu är kommentaren istället "det ser mycket ut, men det gick bara på tre tusen och det är faktiskt bara saker jag behöver".


- Det klagas ljudligt om att det är långt att åka till jobbet eftersom det tar femton minuter, men hon åker glatt en och en halv timme enkel väg bara för att se en kompis tävla i en lokal LB någonstans mitt ute i ingenstans.


- Du får träna upp din förmåga att inte vara svartsjuk, eftersom hon är borta 3-4 timmar varje kväll, och är dessutom helt omöjlig att nå på mobilen. Att störa i stallet är som att svära medan Runar ber middagsbön allra minst.


- Alla ekonomiska kalkyler runt hästen är rena glädjekalkylerna. Att köra bil och transport till en tävling kostar 10 kronor per mil (för annars har hon inte råd att tävla). Att sedan bilen drar en och en halv liter per mil med transporten bakom, och bara bensinen kostar 13 spänn per liter är inget som du behöver bekymra dig om.


- Huset där ni bor sakta men säkert fylls av olika, mer eller mindre suspekta, föremål som skall föreställa priser från olika hästtävlingar.


- Du inte kan gå på vänster sida om henne när ni är ute och går utan att hon får ett spel och måste byta sida. På höger sida leder man både häst och man.


- Hennes telefonbok i mobilen innehåller de mest suspekta namn. Nej det är inte gamla pojkvänner eller kodade älskare, utan helt enkelt namnet på olika hästar i stallet. Hästmänniskor kallar varandra vid hästnamn, punkt slut.


- Dina kollegor på jobbet börjar sniffa i luften och diskret titta under sina skor om de har råkat trampa i något olämpligt på vägen till jobbet. Hyperallergiska Siv i växeln börjar nysa hysteriskt varje gång du går förbi. I själva verket har du bara tagit din hästtjejs bil till jobbet.


- Du upptäcker till din fasa att hittar till fler stall och tävlingsplatser runt om i Sverige än till krogar och uteställen.


9 juni

Hej!

Dagen har spenderats med min bästaste Dalle, bakning och tv blev det. Ojoj vilka goda kakor vi bakade! :9

Sedan åkte vi till stallet.

Det var min dag det och nej min motivation har inte kommit tillbaka...

Imorgon är det skolavslutning och det är jag glad för! För sedan är jag fri! :D Om man nu kan säja fri när man ska jobba och bo borta.

Nu börjar det kännas att jag kommer sakna er här hemma mycket, nämner inga namn men ni vet vilka ni är. <3 Men det är mitt beslut som jag är glad över att jag tagit, jag finns kvar och ni finns kvar.


Hejs!

Kväll

God kväll!

Sjukgymnastiken gick super! Det är så roligt när man gör framsteg och man själv känner att man blir starkare och starkare. :D

Sedan var jag i stallet och släppte in mina hästar från busvädret ute.

Resten av kvällen har jag spenderat framför tv:n med jordgubbar och tända ljus.


Gonatt!

8 juni

Hej!

8 juni och det regnar och är kallt ute, usch! Inget fint juniväder det inte :o

Idag gick jag i skolan mellan 10.30-12.30 och imorgon är jag helledig, på onsdag är det skolavslutning. Wihoo!

Har fått tid på ATG nu för att kolla min häst hur det är med han, vill att han ska vara frisk när vi åker.

Nähä nu ska jag strax åka till sjukgymnastiken och svettas lite.

Har tyvärr inte fått tillbaka min bloggmotivation än.


Hejs!

7 juni

Hej!

Min motivation till att blogga idag ligger på 0, tyvärr. Så det blir kortfattat.

Tävlade med Daniellas ponny idag en lokal hopptävling i Högsby, blev debut i LD och också lokaldebut. Vi var felfria och hon skötte sig jättebra på banan. :D
Sedan longerade jag min häst och han var bättre men fortfarande lite stel. :(
Sedan kollade jag på den ca.2 timmar långa matchen mellan Söderling och Federer, spännande!
Min data är lite seg för tillfället så det är lite irriterande.

Japp det vart min dag det! :D


Hejs!

6 juni

Hej!

Snabbinlägg...

Ska snart till Fagereke och kolla på Alice när hon tävlar sedan till stallet och rida Fania för imorgon ska jag tävla henne! :D Lokal blir det. Förmodligen sista ponnytävlingen för min del.

Imorgon ska jag longera min pojk och se hur han rör sig, hoppas på det bästa!

Hejs!


Grattis Sverige på födelsedagen förresten! :)

5 juni

Hej!

Idag har jag verkligen inte gjort något speciellt bara tagit det lugnt. Skönt ibland! :D

Jag gick upp tidigt för att fodrade och släppa ut alla pollar. Idag var tyvärr min häst lite sämre, lite svullen och värmeökad i kotan. Kotledsinflammation? :o

Sedan var jag och tränade på sjukgymnastiken, idag pressade jag mig själv lite mer än vanligt och körde lite spinning när jag ändå vart i farten! Jobbigt men skönt! :D

Resten av dagen har jag bara legat hemma och slappat. Kollade ganska länge på den pågående tennismatchen och har ätit godis.

Min far slängde ur sig en otroligt sjuk kommentar idag när jag sa att jag var sugen på något gott.
- Jaha, men gå och kolla i kylen det finns nog körsbärstomater där. 
Haha herregud! Ibland fatter dom verkligen inte. :D

Nu har jag kommit in i en period igen då jag är så sjukt sugen på att tävla, men det lär ju dröja...

Passar på att gratta till alla studenter på den stora dagen!


Hejs!

4 juni

Hej!

Träningsvärken är borta! :D
Idag slutade jag skolan vid 10.40 och efter det traskade jag och Alicius in till stan där några saker skulle inhandlas.
Sedan åkte jag och min mor till stallet för att kolla hur det stog till med min häst och han såg stel ut idag också, så tog in han i boxen och lindade. Så har nyss kommit hem där ifrån men ska dit ikväll igen.


Hejs!

3 juni

God kväll!

För tillfället sitter jag här med tårar stigandes i ögonen p g a. att min fruktansvärt smärtsamma träningsvärk har kommit, och denna gång i båda benen samtidigt! :´( Jäklar vad ont det gör!

Idag skulle jag ju hopptränat för P men efter ca.2 travsteg känner jag att något inte stämmer, visst inte halt direkt men ganska så stel var han och mycket riktigt så blev det mycket värre på mindre volt. Så det var bara att tacka för sig och åka hem. Nu ska han vila några dar och sedan longeras framåt helgen, blir han värre så blir det boxvila. Blir han inte bra så är det bara att ringa ATG, stackarna vi är typ stammisar där nere. Detta var extra tråkigt iom att detta skulle ha varit sista hoppträningen innan jag sticker och att jag skulle ha tävlat på lördag. Men det viktigaste är att han blir bra!

Idag blev det lite shopping igen :D

Marinblå Equipage ridjacka, superfin! Bilden är inte så bra.


Vardags bakbenskydd från Hansbo:


Idag har jag också inventerat min garderob och min slutsats blev att jag äger väldigt många par ridbyxor! :D

Imorgon slutar jag skolan vid 10.40 efter det blir det att åka till stallet och kolla hur min vita pojke mår.

Hejs!

2 juni

Hej!

Idag har vi vart på havslätt och det var kallt. Sedan var det SAS konsert, den gick vi lite tidigare ifrån för att somliga kan inte sjunga utan mest står och skriker. Usch!
 Gotlands båten kom precis in!

Sedan åkte mamma och jag till Läckeby för lite shopping :)

Två par ridstrumpor:


Kunde inte motstå mönstret! Så sött :D


Vad döljer sig i denna bruna kartong tro?
 

Ett par svarta Tretorn stövlar! Wihooo! ;D



Imorgon ska jag hoppträna för P, som jag längtat! Förmodligen den sista träningen på ett bra tag framöver, jag kommer sakna honom massvis! :´(

Hejs!



Längtar! Längtar!

1 juni

Hej!

Jag gör en snabb update nu för ikväll ska min nya data lämnas in för att få den gamla datans bilder inlagda i sig. :)

Nu känns det verkligen att skolan snart är slut, för dom enda lektionerna vi behöver gå på är medicinsk grundkurs så det är jätteskönt!

Nu ska jag snart till stallet för att rida ett markarbets pass på min kuse i det otroligt varma vädret. :)

Imoron ska jag till havslätt och på konsert med klassen, polisen för att förnya mitt pass och sedan bär det av till kalmar, aldrig får man chansen att andas ut! :D Men det gillar jag!



Fler som fått veta, och det är som sagt min plan och min dröm som har gått i uppfyllellse! LYCKA! :D

RSS 2.0